Nieuws

The Daily Mile: elke dag kwartiertje rennen op school

The Daily Mile: elke dag een kwartiertje rennen, niet om te winnen, maar gewoon voor de leuk. Daar word je blij en energiek van, en ook een stuk slimmer!


Lees het hele artikel op: gezondheidenco.nl
Publicatiedatum: 18-10-2018


Krachttraining heeft positief effect op jongeren met overgewicht

Jongeren met obesitas hebben baat bij krachttraining tijdens de gymlessen op school, gecombineerd met een wekelijkse informatiesessie over gezond actief zijn.


Lees het hele artikel op: fysioforum.nl
Publicatiedatum: 10-10-2018


Fysiotherapie net zo effectief als knieoperatie

Mensen die ouder dan 45 jaar zijn en rondlopen met een gescheurde meniscus, kunnen net zo goed naar de fysiotherapeut gaan als geopereerd worden. Dit blijkt uit onderzoek van OLVG.


Lees het hele artikel op: gezondheidsnet.nl
Publicatiedatum: 05-10-2018


Oorzaak en nieuwe behandeling voor Alzheimer gevonden?

Een nieuw geïdentificeerd mechanisme dat de potentiële oorzaak van Alzheimer en traumatisch hersenletsel blootlegt, heeft mogelijk ook geleid tot de ontdekking van een effectieve behandeling.


Lees het hele artikel op: mijngezondheidsgids.nl
Publicatiedatum: 27-09-2018


Kun je urenlang zitten goedmaken door ’s avonds te sporten?

Zitten is normaal, heel normaal. Zittend drinken we koffie, lezen we de krant, doen we ons werk, rijden we auto en ’s avonds ploffen we op de bank om – alweer – zittend tv te kijken. Dat we te veel zitten is duidelijk en dat het gezonder is om te minderen ...


Lees het hele artikel op: gezondnu.nl
Publicatiedatum: 19-09-2018


Drie fouten die iedere beginnende sporter maakt

Met sporten kun je best veel fouten maken. Je kunt de goal missen bij voetbal, die moeilijke danspassen er niet in krijgen of een apparaat niet helemaal begrijpen in het fitnesscentrum. Gelukkig zijn er dan altijd mensen die je willen helpen


Lees het hele artikel op: gezondheidenco.nl
Publicatiedatum: 14-09-2018


Percutane Electrolyse - EPTE®

Percutane Electrolyse (EPTE®) is een innovatieve behandelvorm voor de behandeling van chronische peesontstekingen (tendinopathieën). De behandeling duurt kort, is efficiënt en wordt uitgevoerd met minimale pijn voor de patiënt. Wilt u meer weten over EPTE®? Klik dan hier.


Lees meer »
Publicatiedatum: 22-09-2017


Onze paktijk is beoordeeld met 9.0!

Onze praktijk is beoordeeld met 9.1! Onze praktijk is beoordeeld op grond van informatievoorziening, ervaren bejegening, participatie & therapietrouw en ervaren behandelkwaliteit. Het gemiddelde cijfer voor de algemene beoordeling is een 9.1! De resultaten komen voort uit een wetenschappenlijk ‘CQ-index’ onderzoek, dat onafhankelijk is uitgevoerd door Fysio Prestatie Monitor van Qualizorg ...


Lees meer »
Publicatiedatum: 22-09-2017